Yıldızlar 'Amerika Açık'a akın etti

Dünyaca ünlü yıldızlar geçtiğimiz hafta düzenlenen Amerika Açık Tenis Turnuvası'na büyük ilgi gösterdi.Maçları ilgiyle izleyen ünlüler tenisçilere tribünden destek verdi.

Yıldızlar 'Amerika Açık'a akın etti

Bade ÇAKAR

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Amerika Açık Tenis Turnuvası, 9 Eylül Pazar günü sona erdi. Birçok ünlü tenisçinin yer aldığı ve kupa için adeta savaştığı turnuvaya dünyaca ünlü isimlerin de ilgisi büyüktü. Cumartesi gerçekleşen ABD Açık Kadınlar final maçında Naomi Osaka ve Serena Williams karşı karşıya geldi. Gergin ve heyecanlı anların yaşandığı maçın kazananı Osaka olurken, Williams'ı destekleyen ünlü isimler üzüldü. Osaka, Grand Slam turnuvalarında şampiyonluk yaşayan ilk Japon tenisçi oldu. Ödül töreninde gözyaşlarını tutamayan Osaka'ya, Williams destek oldu. Pazar günü gerçekleşen Amerika Açık Erkekler Finali'nde ise Juan Martin del Potro ile Novak Djokovic karşı karşıya geldi ve kazanan Djokovic oldu. İlk günden büyük merakla izlenen turnuvanın en keyifli anları ise maçlar değil, heyecandan yerlerinde oturamayan ünlü isimlerin renkli kareleriydi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.