Yardımseverler minik kalpler için buluştu

Cemiyet ve iş dünyasının hayırsever isimleri Mika-Der'in Tekirdağ'da açtığı Çocuk Destek Merkezi'ne bağış toplamak için bir araya geldi.

Yardımseverler minik kalpler için buluştu

Melih Türk, Mehmet Üstündağ

Mika-Der (Minik Kalplerle Elele); Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte Tekirdağ Kapaklı'da açtığı Çocuk Destek Merkezi için bir yardım gecesi düzenledi. Conrad İstanbul Bosphorus'ta gerçekleşen gecede iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimleri bir araya geldi. Geceye, Mika-Der Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaparak, konuklarla yakından ilgilendi. Jülide Ateş'in sunuculuğunu üstlendiği yardım gecesinde, Arzu Sabancı ve Arzu Çebi sahneye çıkarak, dernek faaliyetleriyle ilgili konuklara konuşma yaptı. Gecenin sonunda Sıla sahneye çıkarak, konuklara müzik ziyafeti yaşattı. Gecenin tüm geliri, geçmişlerinde yaşadıkları ağır travmalar nedeniyle hayata küsmüş çocukların rehabilite edilerek hayata yeniden kazandırıldıkları Çocuk Destek Merkezi için harcanacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.