Yeni parfüme özel lansman

Ünlü hazır giyim markası H&M yeni parfüm koleksiyonunu, Çiçek Atölyesi Misk'te yapılan şık bir lansman dabetiyle cemiyetin ünlü isimlerine tanıttı.

Yeni parfüme özel lansman

H&M, dünyanın önde gelen parfüm evlerinden biri olan Givaudan ile işbirliğiyle oluşturduğu yeni parfüm koleksiyonu için çok özel bir lansman düzenledi. Global lansmanı Paris'te gerçekleştirilen koleksiyon, çiçek atölyesi Misk'te tanıtıldı. H&M İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, cemiyet hayatından aralarında Edwina Sponza, Aslı Bayraktaroğlu, Pınar Tezcan Özçapkın, Bennu Gerede gibi pek çok seçkin isim katıldı. 'The Singles', 'The Reveires' ve 'The Essences' isimli üç gruba ayrılan ve 25 farklı kokudan oluşan yeni koleksiyon, mevcut H&M Beauty ürünlerine eklendi. Kokuların her biri, dünyanın en önde gelen parfüm evlerinden biri olan Givaudan'dan Olivier Pescheux ve Nisrine Grillie'nin, H&M ortaklığıyla tasarlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.