Bienal açılışı gerçekleşti

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 4. İstanbul Tasarım Bienal'inin açılış resepsiyonu geçtiğimiz hafta gerçekleşti.

Bienal açılışı gerçekleşti

Mehmet Üstündağ

İKSV tarafından VitrA sponsorluğunda İstanbul Hollanda Konsolosluğu'nda düzenlenen 4. İstanbul Tasarım Bienali'nin açılışı özel bir resepsiyonla gerçekleşti. İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ali Aköz'ün katılımıyla, Hollanda İstanbul Başkonsolosu Bart Van Bolhuis ev sahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyona, tasarım, sanat ve iş dünyasından isimler katıldı. Resepsiyonda, uluslararası sanat çevrelerinden bienali takip etmek üzere İstanbul'a gelen konuklar da vardı. 4. İstanbul Tasarım Bienali'ni destekleyen kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketlerinin sunulduğu resepsiyonda, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı konuşmasında "Uluslararası arenada benzerlerinden yaklaşımıyla ayrışan ve bugün adı en iyi tasarım etkinlikleri arasında sayılan bienalimizin yakaladığı başarı nedeniyle mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi.


Görgün Taner, Ali Aköz


Ahmet Misbah Demircan


Cansen Başaran, James Symes

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.