Tersta sanat ve caz

Elgiz Müzesi, teras sergilerine destek yaratmak için başlattığı caz gecesinin ikincisini gerçekleştirdi. Geceye sanat tutkunu birçok isim katıldı.

Tersta sanat ve caz

Teras sergileri sayesinde 140 heykel sanatçısını ağırlayan Elgiz Müzesi, teras sanatçılarına görünürlük kazandırmak ve gelecek teras sergilerine destek yaratmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen caz gecesinde sanatseverlerle heykel sanatını bir araya getirdi. Mine Bahadır, Revna Demirören, Sevda Elgiz, Dalia Garih, Ayşegül Karadeniz, Sedef Korkmaz, Handan Öney, Sema Şener, Berrin Yoleri'den oluşan komitenin organize ettiği gece; Bartuğ Sayılı ve BFA Production ve Carlo Bernardini Catering sponsorluğunda gerçekleşti. Ceren Gündoğdu ve Quintet'in sahne alacağı geceye, Merih Ermakastar da performansıyla renk kattı. Teras sergisi sanatçılarının sanatseverler, koleksiyonerler ve destekçilerle buluştuğu gecede, sanat bilincini geliştirmek, güncel sanatı görünür kılmak da amaçlanıyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.