Serginin geliri vakfa aktarıldı

Ressam Osman Yılmazer'in 'Dönüşüm Sergisi', geçtiğimiz hafta Conrad İstanbul'da yapılan bir davetle sanatseverlerle buluştu.

Serginin geliri vakfa aktarıldı

Ressam Osman Yılmazer'in 'Dönüşüm' sergisinin açılışı, Conrad İstanbul Bosphorus'ta gerçekleşti. Aslı Özdemir ve Nisa Taşyar küratörlüğündeki serginin açılışına, 29 eser sanatseverlerle buluştu. Sergiden elde edilen gelirin bir kısmı Türk Böbrek Vakfı'na bağışlandı. Conrad İstanbul Bosphorus sponsorluğundaki açılışta ziyaretçiler gerçekleşen dans gösterisiyle keyifli anlar yaşadı. İnsanın içindeki ruhsal dönüşümü anlatan sergideki eserler insanın içsel yolculuğunu sembolizmle birleşmesiyle ortaya çıktı. Maddenin yoğun olduğu dünyada manevi tatları hissettirmeyi temel alan 'Dönüşüm' sergisi, katılımcıların yoğun ilgi ve beğenisiyle karşılandı. Sergi, 4 Ekim tarihine kadar Conrad İstanbul Bosphorus'ta açık olacak. Serginin açılışına katılanlar arasında, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Narin Akçelik, Ali Kemal Altun, Ayşe Kalkavan, Arzu Kunt, Arzu Ermiş, Şeval Ermiş, Betül Demir, Nilüfer Batur gibi isimler vardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.