900 Konuğun huzurunda "evet"

Lütfi-Mesude Öztanık'ın oğlu Cenk Öztanık ve Cemil-Ayşe Kazancı'nın kızı Ecem Kazancı, Raffles Hotel'de yapılan görkemli bir düğünle mutluluğa "evet" dedi. Genç çiftin mutluluğuna 900 seçkin davetli şahitlik etti.

900 Konuğun huzurunda "evet"

Mehmet Üstündağ

Türkiye'nin önde gelen iş adamlarından Lütfi Öztanık ve eşi Mesude Öztanık'ın turizmci oğlu Cenk Öztanık, işadamı Cemil Kazancı ve eşi Ayşe Kazancı'nın restoran işiyle uğraşan kızları Ecem Kazancı ile dünya evine girdi. 900 kişinin katıldığı Raffles Hotel'de gerçekleşen görkemli düğün törenine; iş, cemiyet sanat ve spor dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Bir arkadaşları aracılığıyla tanışan çift, yaklaşık 2 yıldır süren birlikteliklerini Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ın kıydığı nikah ile resmiyete döktü. Damadın şahitliğini, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, iş adamı Mustafa Erdoğan ve Çilem Cevahiroğlu yaparken, gelinin şahitliğini ise, yakın arkadaşı Derya Ayaydın, Zeynep Büyüktopçu, Soydan Öztanık ve Emir Yunusoğlu yaptı. Cenk Öztanık, Tom Ford imzalı damatlığı ile oldukça şıkken, gelin Ecem Kazancı Beyrutlu modacı Ali Younes imzalı gelinliği ile göz kamaştırdı. Düğünde sahne alan ünlü sanatçılar Ebru Gündeş ve Murat Dalkılıç, davetlilere eğlenceli saatler yaşattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.