Erkekler için de koleksiyon hazırladı

Cemiyetin stil sahibi ismi Arzu Sabancı'nın, Koton için hazırladığı ilk erkek koleksiyonu büyük ilgi gördü. Arzu Sabancı'nın mankenliğini ise oğulları yaptı.

Erkekler için de koleksiyon hazırladı

Mehmet Üstündağ

Arzu Sabancı ve Koton işbirliğinin ilk erkek koleksiyonu, Arzu Sabancı ve Koton Yönetim Kurulu Eş Başkanı Gülden Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen davetle tanıtıldı. 'Arzu Sabancı for Koton' erkek koleksiyonunun tanıtım daveti, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Gecede, Arzu Sabancı'yı, eşi Ömer Sabancı ve oğulları Hacı ve Hakan Sabancı da yalnız bırakmadı. Hacı ve Hakan Sabancı, koleksiyondan örnekler giyerek, anneleri için gönüllü mankenlik yaptı. Davette bir konuşma yapan Gülden Yılmaz, "Kadınların her yıl beklediği bir koleksiyon olmayı başardık, aynı duyguyu erkekler için de yakalayacağımızı düşünüyorum. İşbirliğimiz yeni sezon kadın koleksiyonumuzla devam edecek " dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.