TOG için 'Sezen' söylediler

İş, sanat ve spor dünyasından ünlüler, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına, Uniq Hall'de Sezen Aksu şarkılarını seslendirdi.

TOG için 'Sezen' söylediler

Soner Gömleksiz

Most Production'ın organizasyonuyla geçtiğimiz hafta Uniq Hall'de gerçekleştirilen gecenin yönetmenliğini Çağan Irmak üstlenirken, konserin müzik direktörü ve orkestra şefi ise Tuluğ Tırpan oldu. Bu özel gecede, Barış Falay, Birce Akalay, Burcu Biricik, Devrim Yakut, ElifKerem Gönlüm, Işıl Yücesoy, Işın Karaca, Mehmet Erdem, Neslihan Demir, Özge Borak, Özgür Çevik, Rubato, Sibel Tüzün, Tamer Levent, Tolga Tekin, Tuğrul Tülek, Tülay Günal, Yetkin Dikinciler ve Zara sahne aldı. Türkiye'nin 81 ilinde, 135 öğrenci topluluğuyla ülkenin dört bir yanında sosyal sorumluluk faaliyetleri gerçekleştiren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin tüm bölgelerinde çocuklardan toplumsal cinsiyet eşitliğine, hayvanlardan ekolojiye birçok farklı alanda toplumsal değişim yaratmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Geceden elde edilen gelirle 900'ün üzerinde Toplum Gönüllüsü gencin, sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.