Cannes' da 25. yaş kutlaması

Her yıl Ekim ayında Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük Tv içerik fuarı MIPCOM'da Atv dizilerinin rüzgarı esti.

Cannes' da 25. yaş kutlaması

4 kıtada 100'den fazla ülkede içerikleri izlenen tv kanalı Atv 25. yaşını 58 ülkeden, 120'yi aşkın davetlinin katıldığı özel bir akşam yemeği ile kutladı. Kutlamaya reyting rekotları kıran Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yapımcı ve senaristleri Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz'da katıldı.

Bu özel gecede 25. yıla özel pasta kesilirken kanalın uluslararası başarısında yapımları ile yer alan Ali Gündoğdu, Ayşe Medran, Bahadır Özdener, Burak Sağyaşar, Faruk Bayhan, Mehmet Yiğit Alp, Nilgün Sağyaşar, Raci Şaşmaz ve Timur Savcı da atv'yi yalnız bırakmadı.

Sen Anlat Karadeniz dizisi ülke sınırlarını aşarak Meksika, Şili, Belize, Kosta Rica, Porto Riko, El Salvador, Guatamala, Honduras, Nikaragua, Panama, Amerika Birleşik Devletleri (İspanyolca), Bosna-Hersek, Sırbistan, Karadağ, Litvanya, Gürcistan, Yunanistan, Romanya, Estonya, İspanya, Özbekistan ve Kolombiya'ya satıldı ayrıca dizi Cannes Film Festivali'ne imzasını attı.


Davette İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe Meksikalı Imagen Tv yöneticileri bir araya geldi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.