Özel sergi ile sezonu açtı

Eğitim, kültür ve araştırma vakfı EKAV, yeni sezonu, cemiyet ve iş dünyasından sanat tutkunu ünlü isimlerin katıldığı bir davet ile açtı.

Özel sergi ile sezonu açtı

Melih Türk

EKAV, yeni sezona çağdaş sanatın önemli temsilcilerinden Ardan Özmenoğlu'nun yeni sergisi ile girdi. Ekavart Gallery'de gerçekleşen sergiye iş, sanat ve cemiyet dünyasından seçkin isimler katıldı. 'Bir Kedi Gördüm Sanki' adlı üçüncü kişisel sergisiyle açılışta dikkatleri üzerine çeken Ardan Özmenoğlu ve Ekavart Gallery'nin sahibi İnci Aksoy, davete birlikte ev sahipliği yaptılar. Özmenoğlu, sergide hayatımızı paylaştığımız kedilerin, portrelerini, bıyıklarını, gözlerini, patilerini, yürüyüşlerini ve bizlere yaşattığı eşsiz duyguları resimlerine yansıtıyor ve sanat eserlerine çeviriyor. Sergiyi gezen davetliler, birbirinden başarılı eserleri yakından incelerken sanat dolu bir gece geçirdi. Sergi, 9 Kasım'a kadar Ekavart Gallery'de sanatseverlerce görülebilecek.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.