Ali Sayar'lı geceler başladı

Eğlence dünyasının önemli mekanlarından Serafina, yazın Bodrum'da başlattığı 'Ali Sayar'lı Geceler'i İstanbul'a taşıdı. Ünlü isimler mekanda doyasıya eğlendi.

Ali Sayar'lı geceler başladı

Bu yaz Bodrum'a damgasını vuran Serafina'daki Ali Sayar'lı Geceler İstanbul'a taşındı. Türkiye'de İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Serafina Vadistanbul sezona hızlı bir giriş yaparak yemek ve eğlencede Bodrum'da kaldığı yerden devam ediyor. Serafina'da haftanın iki günü salı ve cuma akşamları Ali Sayar performansına devam edecek. İlk hafta Ali Sayar'ı dinlemeye ve İtalyan mutfağının eşsiz lezzetini tatmaya gelenler arasında birbirinden ünlü isimler vardı. Aslı Şen, Feryal Gülman, Zafer Kozanoğlu, Arte Tahir, Arzu Kunt, Beste Yurttaş, Melih Turan, Müge Sırmabıyık ve Sedef Baran gibi isimler Ali Sayar'ı dinlemeye gelen isimler arasındaydı. Ayrıca cumartesi akşamları Mest Band canlı müzik performansı ile akşam yemeklerini keyiflendirecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.