Alışveriş yapmak için buluştular

Stil danışmanı Mert Aslan'ın düzenlediği alışveriş etkinliği, geçtiğimiz hafta Swissotel The Bosphorus'ta üznlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Alışveriş yapmak için buluştular

Konsept markaları ve seçkin tasarımcıları bir araya getiren 'Mert Aslan Presents Welcoming Back to the City' isimli alışveriş etkinliği, Garanti Bankası'nın kredi kartı Amerikan Express Card ve TAV Passport'un ana sponsorluğunda, Swissotel The Bosphorus'ta alışveriş tutkunlarıyla buluştu. Katılımcıların ve ziyaretçilerin keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadığı etkinliğe; Pervin Ersoy, Edwina Sponza, Yasemin Özilhan, Feryal Gülman, Elif Mısırlı, Etel Baler ve Burcu Kıratlı gibi moda ve cemiyet dünyasından çok sayıda seçkin isim katıldı. Seçkin markaların katılımıyla gerçekleşen etkinlik, katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Ünlü isimler, yeni sezondan farklı markaları bir arada bularak, keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.