Farkındalık yaratmak için buluştular

Türk Kanser Derneği'nin meme kanserine dikkat çekmek için Shangri-la Bosphorus'ta düzenlediği özel davette cemiyet hayatından ünlü simalar bir araya geldi.

Farkındalık yaratmak için buluştular

Türk Kanser Derneği'nin, "Ekim ayında meme kanserine 'Dur!' diyoruz" sloganıyla düzenlenen meme kanserine farkındalık daveti, geçtiğimiz hafta Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleşti. Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen davette; Asuman Dayı, Prof. Yeşim Eralp, Op. Dr. Zeynep Civelek, Prof. Dr. Refik Killi, Biyolog Diyetisyen Burçak Çubukçu ve Psikolog Kutalp Köroğlu sunumlarıyla davetlilere meme kanserinde erken tanının önemini anlattı. Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman da, Türkiye'deki kanser hastaları ve meme kanserine farkındalık çalışmaları hakkında kısa bir sunum yaptı. Shangri-La Bosphorus'un desteğiyle düzenlenen davetten elde edilen tüm gelir, Türk Kanser Derneği aracılığıyla meme kanseri tedavisine aktarıldı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.