İtalyan modacıdan özel şov

İtalyan tasarımcısı Fausto Puglisi, yeni koleksiyonun tanıtımı için Nişantaşı'nda bulunan Ali Alta Moda mağazasında moda tutkunu ünlü isimlerle buluştu.

İtalyan modacıdan özel şov

Melih Türk

Tasarımlarıyla moda trendlerine ilham veren pek çok seçkin marka, Ali Alta Moda platformunda buluşmaya devam ediyor. İtalya'dan Japonya'ya uzanan geniş bir yelpazeden beslenen moda tasarımcılarını bünyesinde bulunduran Ali Altan Moda, İtalyan tasarımcı Fausto Puglisi'yi de bünyesine ekledi. Tasarımları, dünyada 150'den fazla mağazada bulunan tasarımcı Fausto Puglisi, geçtiğimiz hafta Ali Alta Moda'nın Nişantaşı'ndaki mağazasında moda severlerle buluştu. Modas everler davette, tasarımcı Fausto Puglisi eşliğinde 2018 sonbahar-kış koleksiyonunu ve son trendleri keşfetti. Davete, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. Dünyada da pek çok ünlü isimle çalışan Puglisi'nin tasarımlarını kırmızı halıda Madonna'dan Beyonce'ye kadar birçok ünlü yıldız tercih ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.