Gece hayatına yeni boyut getirecek

İstanbul gece hayatına yeni bir mekan daha katıldı. Karaköy'deki 'No More' adlı gece kulübünün açılış partsisi, iş, cemyet ve sanat hayatından ünlü isimleri buluşturdu.

Gece hayatına yeni boyut getirecek

Julia Checkland, Uğurcan-Çiğdem Kayalı Kaya

Karaköy Kemankeş Caddesi'nde yer alan ve İstanbul eğlence hayatına yeni bir boyut getirme iddiasında olan 'No More' adlı gece kulübü, geçen hafta bir partiyle açıldı. Genç işletmeci Uğurcan Peker'in yönetimindeki mekanın açılış partisine, iş, cemiyet ve sanat hayatından ünlü isimler katıldı. Haftanın 7 gecesi 22.00 ile 05.00 saatleri arasında hizmet veren No More'da Boygar, Su Soley, Baran Bayraktar ve Bora Uzer'le canlı müzik geceleri olacak. Hafta sonunda Gökhan Karabıyık, Tayfur Çetin, Murat Tokuz ve Tal Barahya'nın DJ kabininde olacağı mekan, çarpıcı Rönesans esintileri taşıyan dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Mekanın gece acıkanlara atıştırmalıklar sunan bir mutfağı da bulunuyor.


Su Soley


Dalım Özsoy, Furkan Çağman

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.