11 Şahitli nikahla "Evet" dediler

Fatih eski Belediye Başkanı Mustafa Demir'in oğlu Cihat Demir, 11 şahit ve çok sayıda davetlinin huzurunda nişanlısı Gözen Koçer'le dünyaevine girdi.

11 Şahitli nikahla "Evet" dediler

Fatih Eski Belediye Başkanı, 27. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ve Şule Demir çiftinin oğlu Mehmet Cihat Demir ile Kadir Koçer ve Sibel Günaydın'ın kızı Gözen Koçer, geçtiğimiz hafta Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşen muhteşem düğünle ömür boyu mutluluğa "evet" dedi. Siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok ismin katıldığı düğünde, çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken çiftin şahitliklerini ise TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eski bakanlardan Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Vedat Demiröz, Hayati Yazıcı ve Fatma Betül Sayan Kaya ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak yaptı. Bu özel günde gelin Gözen Koçer, Vakko Couture ve Özem Keskin imzalı iki gelinlik tercih ederken, damat Mehmet Cihat Demir ise tercihini Milimetric marka damatlıktan yana kullandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.