'Hayalet'e büyük ilgi

Zorlu PSS, geçtiğimiz hafta 90'lı yılların Hollywood efsanesi Ghost (Hayalet) filminin müzikalini ağırladı. 13 performans için sahnede olan müzikal büyük ilgi gördü

'Hayalet'e büyük ilgi

90'lı yılların Hollywood efsanesi Ghost (Hayalet), Zorlu PSM'de müzikal severlerle buluştu. Müzikleriyle romantizmin bambaşka bir boyutunun eklendiği müzikal, etkileyici efektler ve hikayesinin büyüsüne eşlik eden sahne kurgusuyla izleyicilere eşsiz bir performans sundu. Üç Tony adaylığı bulunan ve toplam 13 performans için Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde olan Ghost'u izlemeye gelenler arasında, cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri de vardı. Etkileyici efektler ve hikayesinin büyüsüne eşlik eden sahne kurgusuyla izleyicilere eşsiz bir performans sunan müzikal, zamanın en romantik şarkılarından 'Unchained Melody' gibi soundtrackleri dışında, müzikale özel bestelenen parçalarıyla büyük beğeni topladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.