Ünlü fotoğrafçı Türkiye'de sergi açtı

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı David Drebin'in Türkiye'deki ilk kişisel sergisi, Swissotel'de yapılan bir davetle sanatseverlerle buluştu.

Ünlü fotoğrafçı Türkiye'de sergi açtı

Soner Gömleksiz

Swissotel the Bosphorus İstanbul Gabbro RestoBar, 'Cinematic Beauty' isimli ülkemizdeki ilk kişisel sergisinin açılış kokteylinde dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı David Drebin'i ağırladı. Sanat Danışmanı ve Sevil Dolmacı Art Consultancy Kurucusu Sevil Dolmacı ile Swissotel the Bosphorus İstanbul Genel Müdürü Uğur Talayhan'ın ev sahipliğinde, David Drebin'in katılımıyla düzenlenen davete, cemiyet, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Eserleri Art Basel Miami, Art Chicago gibi prestijli sanat fuarlarında yer alan, New York, Los Angeles, Londra, Paris, Berlin, Amsterdam ve Toronto gibi dünyanın pek çok şehrinde sergileyen David Drebin'in 'Cinematic Beauty' sergisi, sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.