Yurtdışından ödüllü kirpik getirdi

Cemiyet hayatının ünlü isimlerindne biri olan Tuba Peksayar yeni getirdiği bir güzellik ürününü tanıtmak üzere davet düzenledi. Davete ünlü isimler katıldı

Yurtdışından ödüllü kirpik getirdi

Soner Gömleksiz

Hediyenizvar.com'un kurucusu Tuba Peksayar, London Beauty Award güzellik ödülü sahibi Pinky Goat takma kirpiklerini ve alkolsüz/kirpik dibi besleme özelliğine sahip yapıştırıcılarını Boyner ile işbirliği yaparak Türkiye'ye getirdi. Bunu duyurmak üzere İstinyePark Boyner mağazasında düzenlenen lansman davetine, cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. London Pure Beauty Award, ödüllü Pinky Goat takma kirpikleri ve patentli yapıştırıcıları, özel günler veya günlük kullanım için şahane kirpik serileriyle piyasada en yeni ve en çok konuşulan kirpik markası olmaya aday. Davetliler ürünü inceleyip, arkadaşları Tuba Peksayar ile güzellik, kozmetik üzerine keyifli bir söyleşi yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.