Alışveriş ve çay keyfi bir arada

Geçtiğimiz hafta TOÇEV yararına Aslı Özdemir,Nilüfer Batur ve Nisa Taşyar ev sahipliğinde 'alışveriş ve çay keyfi' konseptli bir alışveriş şenliği gerçekleşti

Alışveriş ve çay keyfi bir arada

Aslı Özdemir, Nilüfer Batur, Nisa Taşyar'ın ev sahipliğinde ve Mesh Stick Çay ana sponsorluğunda 'Alışveriş ve Çay Keyfi' konseptli davet gerçekleştirildi. TOÇEV yararına gerçekleşen Four Seasons Hotel'deki davette seçkin markalar stant açarak yeni koleksiyonunu sergiledi. Elçin Dağlaroğlu, Narin Akçelik, Rabia Kurşun, Ayşe Burcu Kaya, Melike Hacıahmetoğlu, Gizem Avcıer, Melisa Eraydın ve Zeynep Çuhacı gibi isimlerin kendi markalarının stantlarını açtığı etkinlikte ziyaretçiler bol bol alışveriş yaparak TOÇEV'e destek oldular. Piyano dinletisi eşliğinde alışveriş yapan ünlü isimler, kendileri için hazırlanan masalarda dinlenerek keyifli anlar geçirdiler. Ayrıca Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Kerem Bıkmaz, misafirleri bel, boyun ağrıları ve duruş bozuklukları hakkında bilgilendirirken, Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Oflaz da kalp krizi ve sebepleri ile ilgili bilgi verdi. Etkinlikten elde edilen gelirin tamamı 25. yılına giren TOÇEV'e bağışlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.