Çocuklara umut oldular

UNICEF'in çalışmlarına destek sağlamak amacıyla düzenlenen UNICEF umut balosu, geçtiğimiz hafta yardımsever isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Çocuklara umut oldular

Melih Türk

UNICEF'in Türkiye'deki çalışmalarına destek sağlamak amacıyla düzenlenen UNICEF Umut Balosu, geçtiğimiz hafta iş, sosyal ve sanat çevrelerinden geniş katılımla umut dolu bir akşam yaşattı. UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin düzenlediği UNICEF Umut Balosu, Raffles Otel'de gerçekleşti. UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Ferhat Göçer ve orkestrasının sahne aldığı geceye UNICEF dostları, iş, sanat ve cemiyet hayatından yardımsever simaların yanı sıra UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçileri de katıldı. Bağış müzayedesinde UNICEF İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün'ün bağışladığı kendi çektiği fotoğraf, Zeynep Tosun ve Custom Rebels ortak çalışması deri ceket, Tomur Atagök bağışı tablo, UNICEF kurumsal destekçisi Galatasaray Spor Kulubü'nün bağışladığı imzalı aksesuarlar, davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.