Otomobil tutkunları buluştu

Ünlü bir otomobil markasının boğaz manzaralı mekanda gerçekleşen partisine, iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Otomobil tutkunları buluştu

Melih Türk

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu Jaguar, geçtiğimiz eylül ayında Amsterdam'da lanse ettiği THE PACE konseptinin İstanbul ayağını geçen hafta Sunset'te gerçekleştirdi. Jaguar'ın gelecek vizyonunu yansıtan tamamen elektrikli ilk performans SUV'u I-PACE'in de sergilendiği partide; iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış simaları bir araya geldi. Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik'in ev sahipliğinde düzenlenen geceye, ilgi büyüktü. Müziklerini DJ Doğuş Çabakçor'un yaptığı partide, Dua Lipa'nın Jaguar I-PACE için özel olarak bestelediği ve geçtiğimiz ay Amsterdam'daki parti ve sonrasında 76 binin üzerinde Dua Lipa fanı tarafından kişisel olarak remikslenen ve Guiness Dünya Rekorları'na girmeye hazırlanan 'Want To' şarkısı da büyük beğeni topladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.