Atakule mağazası şık bir davetle açıldı

İmza ürünleriyle Ankara 'daki varlığını daha üst bir seviyeye taşıyan Vakko, Atakule'deki yeni mağazasını, Cem Hakko'nun ev sahipliğinde gerçekleşen özel bir davetle açıldı.

Atakule mağazası şık bir davetle açıldı

Lüksü hayat tarzına yansıtan Vakko, yaşam stilini tamamlayan ürünleri ve servisleriyle Ankara'da yeni bir dünyanın kapılarını araladı. Seçkin ürün yelpazesinin yanı sıra lüksü tanımlayan ayrıcalıklarıyla Vakko ve dinamik mağaza konseptiyle Vakkorama Atakule'de açıldı. Vakko Atakule'nin açılışı için geçtiğimiz hafta özel bir davet düzenledi. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve eşi Ronit Hakko ile Vakko Holding CEO'su Jaklin Güner'in ev sahipliğindeki geceye, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin, AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Murat-Zeynep Tarman, Kürşad Tüzmen, Hande Fırat Özvardar, Sanem-Volkan Büyükhanlı, Mehmet Arpacı, Ömer İçkale, Neşe Boysanoğlu, Ali Başman, Duriye-Nejat Arseven, Zerrin Arbaş, Zeynep Köksal Yaykıran ve Emrah Yaykıran, Şebnem Bursalı gibi iş ve bürokrasi dünyasının önde gelen isimleri katıldı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.