Avusturya modası İstanbul'da

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Avusturya Başkonsolosluğu'nda düzenlenen bir defileyle Avustırya'nın moda markalarıyla tanıştı

Avusturya modası İstanbul'da

Mehmet Üstündağ

Avusturya Ticaret Ofisi, Avusturya modasını Türkiye'de tanıtmak için özel bir defile düzenledi. Avusturya Büyükelçisi Dr. Ulrike Tilly, Avusturya İstanbul Başkonsolosu Gerhard Lutz ve Ticari Konsolos Georg Karabaczek ev sahipliğinde ünlü markaların tasarladığı özel koleksiyonlar İstanbullu modaseverlerle buluştu. Avusturya'nın önde gelen markaları Ella, In or Near, KTM, Lenzing, Libra, Manuel Essl, Maurizio Giambra, Miju, Mike Galeli, Mitzii, Sportalm ve Wolford'un özgün dikkat çeken modelleri büyük beğeni topladı. Yeniköy'deki Avusturya Başkonsolosluğu'nda düzenlenen defilede modeller sezon trendlerinden özel ve zengin seçkiler sundu. Kıyafetleri, Ece Gürsel, Şebnem Schafer ve Wilma Elles başta olmak üzere ünlü modeller tanıttı.


Ahu-Süleyman Orakçıoğlu


Erdal-Belkıs Aksoy

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.