Lüksleri buluşturan davet

Mücevher dünyasına yeni bir soluk getiren marka ile İtalyan şıklığını otomotiv ile buluşturan Maserati, özel bir koleksiyon için bir araya geldi.

Lüksleri buluşturan davet

Lüks mücevher markası Monan ve lüksü sportif bir çizgiyle birleştiren Maserati, Monan'ın erkeklere özel tasarladığı 'Kûfî' koleksiyonu için Hotel Les Ottomans'da bir araya geldi. Monan Jewelry'nin erkekler için tasarladığı ilk mücevher koleksiyonunun tanıtıldığı özel etkinliğe katılan davetliler, İtalyan pilotlar Vittoria Piria ve Lucio Da Zanche eşliğinde, iki adet Maserati Levante ile test sürüşü de gerçekleştirdi. Etkinliğe, Eda Taşpınar, Jülide Önengüt, Seval Bahçıvan, Gül İrepoğlu, Feyzan Top, Nastassia Coşkunseven, Kardelen Acar, Katerina Ekşioğlu, Elif İnci Aras'ın da aralarında bulunduğu iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Etkinliğin ikinci ayağı ise iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katılımıyla Bursa Sheraton Hotel'de gerçekleştirildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.