Sokak sanatı İstanbul'a taşındı

Paris'in ünlü sokak sanatı, Paris'ten İstanbul'a gelen ünlü sanatçılarla İstanbul'a taşındı. Partide davetliler eğlenceli olduğu kadar çarpıcı bir sanat şöleni de yaşadılar

Sokak sanatı İstanbul'a taşındı

Soner Gömleksiz, Melih Türk

Paris'in sokak sanatı Gama Gallery organizasyonuyla Paris'ten İstanbul'a gelen ünlü street art sanatçıları Guate Mao ve Kofi Frimpong ile İstanbul'a taşındı. Sıra dışı mekan Fırın@ theCemetery'de gerçekleşen partiye aralarında Ayşegül Çoruhlu, Hande Oğuz, Koray Erkaya, Alkım Çetin gibi iş ve sanat camiasından isimlerin de olduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Gallery ve Fırın@theCemetery işbirliği ile düzenlenen Street Art Project partisinde davetliler, eğlenceli olduğu kadar çarpıcı bir sanat ziyafeti yaşadı. Şehirlere ruh ve doku kazandıran sokak sanatının, ilk kez bir gece kulübünde, bir sergi formatında ve sanatçıların özel tulumlu mankenleri boyayıp, spontan eser ürettikleri canlı performansları eşliğinde sunulması, sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı. Street Art Project'de, sanatçıların etkileyici çalışmaları, DJ müziği ile renklenen sıra dışı mekan Fırın@theCemetery'de bir parti modunda sergilenip, aynı zamanda satışa sunuldu. Konuklar partiyle farklı bir deneyim yaşamış oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.