İtalyan markası için özel davet

Dünyaca ünlü bir İtalyan markasının İstanbul'daki butiğinde düzenlenen özel davete, cemiyet hayatının ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi

İtalyan markası için özel davet

Ünlü İtalyan modaevi Brunello Cucinelli'nin 20182019 sonbahar/kış koleksiyonu, Brunello Cucinelli İstinyePark butiğinde düzenlenen özel davet ile tanıtıldı. Ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini ev sahipliğinde düzenlenen davette, aralarında Ümit Boyner, Aslı Ekşioğlu, Edwina Sponza, Giovanni Mastrangelo'nun da yer aldığı cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi. Davet boyunca konuklar, Brunello Cucinelli'nin 2018-2019 sonbahar/kış koleksiyonunu yakından inceledi ve koleksiyonunun özellikleri hakkında bilgilendi. Carlo Bernardini'nin İtalyan lezzetlerinden oluşan özel ikramların sunulduğu davette konuklar, ünlü DJ Engin Yelkenci'nin müzikleri eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.