Yeni koleksiyon için bol sohbetli davet

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, stilist Mert Aslan'ın İstinye Park'ta düzenlediği 'Alışveriş saatleri' adlı etkinliğinde buluştu.

Yeni koleksiyon için bol sohbetli davet

Tanınmış stilist ve moda editörü Mert Aslan, adL markası için hazırladığı 'Night Zoom Styled By Mert Aslan' koleksiyonunu, geçtiğimiz hafta İstinyePark'ta düzenlediği 'Alışveriş Saatleri' etkinliğiyle tanıttı. Aslan, etkinlikte cemiyetten ünlü dostlarıyla bir araya gelerek stil tüyoları verdi. Ünlü stilist, "Türkiye'nin en stil kadın dostlarımı ve modaseverleri ağırlamaktan mutluluk duydum. Koleksiyonumuzun çıkış temasını oluşturan zamansız stil üzerine hep beraber güzel sohbetler ettik" dedi. adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık da, yaptığı konuşmada, "Kendi özel kodları dışında ve farklı bakış açısıyla sofistike bir koleksiyon oldu. Modanın tarihinde bir yolculuk vaat eden koleksiyon, sezon trendleriyle harmanlanarak her kadının gardrobu için anahtar parçalar sunuyor" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.