Önce panel sonra parti

Ünlü modacı Michael Kors, Hollywood'un ünlü ismi Kate Hudson'ın Birleşmiş Milletler Dünya Yemek Programı İyi Niyet Elçisi olmasını kutlamak amacıyla geçen hafta evinde bir parti verdi

Önce panel sonra parti

Nazan Ortaç

Birleşmiş Milletler Dünya Yemek Programı (WFP) İyi Niyet Elçisi olan Kate Hudson, Michael Kors ve Rehan Asad, Natalie Morales moderatörlüğünde gerçekleşen bir panele katıldı. UCLA'da (University of California Los Angeles) düzenlenen ve 300 öğrencinin katılım gösterdiği ve geçen hafa gerçekleşen panelde Michael Kors açlık sorununun, tüm dünyayı ilgilendiren ve herkesi kapsayan bir problem olduğunun altını çizdi. Panelden sonra Michael Kors, Kate Hudson'ın Birleşmiş Milletlet WFP İyi Niyet Elçisi olmasını kutlamak amacıyla Beverly Hills'teki evinde bir parti verdi. Vergara, Olivia Munn, Alessandra Ambrosio, Nina Dobrev, Caitrona Balfe, Rachel Bilson, Gladys Knight, Camilla Belle, Halston Sage, Molly Sims, Logan Browning, Glen Powell, Larsen Thompson, Aimee Song gibi ünlü isimler partinin davetlileri arasındaydı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.