Vakıf yararına öğle yemeği

Tema Vakfı yararına geçtiğimiz hafta People'da düzenlenen öğle yemeğine cemiyet hayatının yardımsever isimleri büyük ilgi gösterdi

Vakıf yararına öğle yemeği

TEMA-K Gönüllüleri, TEMA Vakfı yararına düzenledikleri öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekten elde edilen gelir ile TEMA Vakfı'nın doğa eğitim programlarına destek verildi. TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak üzere cemiyet hayatının ünlü isimlerinin oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K), People Restoran'da bir öğle yemeği düzenledi. TEMA Vakfı'nın gönüllülerinin ve bağışçılarının destekleriyle 26 yıldır, başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için çalıştığını ifade eden TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, "Daha yaşanabilir bir dünya umudumuza destek olan her çalışma bizler için çok anlamlı ve değerli. Bu kapsamda doğaya gösterdikleri hassasiyet ve sağladıkları katkılar için TEMA-K Gönüllüleri'ne ve bu anlamlı organizasyona katılarak destek veren tüm konuklara teşekkür ederim" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.