Yeni Asır 124.yaşını kutladı

Türkiye'nin en eski gazetesi unvanına sahip Yeni Asır Gazetesi 124. kuruluş yıldönümünü İZmir'de özel bir gece ile kutladı. Kutlama gecesine önemli isimler katıldı.

Yeni Asır 124.yaşını kutladı

Türk basın tarihinde yeniliklerin öncüsü ve ülkenin en eski gazetesi unvanına sahip Yeni Asır Gazetesi, 124. kuruluş yıldönümünü Kaya İzmir Thermal & Convention'da düzenlenen gece ile kutladı. Etkinliğe Balıkesir ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanları ile Uşak, Torbalı, Selçuk, Ödemiş Belediye Başkanları, akademisyenler, iş, siyaset ve sanat camiasından misafirler de katıldı. Westpark Outlet ana sponsorluğunda gerçekleşen kutlamada, konuklar kokteyl ikramları eşliğinde ağırlandı. Gecede konuşan Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir, "Gazetemiz, 1895 yılından buyana Türk basınına ilkleriyle hep öncülük etmiştir. Yeni alfabe, rotatif baskı, spor gazetesi, magazin gazetesi, bilgisayar kullanımı, yıldırım baskı ve daha birçok yenilikleri her zaman ilk Yeni Asır ülkemize kazandırmıştır" dedi. Başta Ercan Demir olmak üzere, birim müdürleri ve gazete çalışanlarıyla birlikte 124. yıl coşkusuna ortak olan davetliler, Özgen Akçagül Blu Notte Orkestrası'nın sahne performansıyla keyifli dakikalar yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.