Türk oteli açılışını ünlü isimlerle yaptı

Rixos Hotels Abu Dabi'nin her şey dahil ilk ve tek lüks Resort otelini iş ve sanat hayatından ünlü isimlerin katıldığı bir davetle açtı

Türk oteli açılışını ünlü isimlerle yaptı

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island'ın kapılarını açtı. Fettah Tamince'nin ev sahipliğinde Rixos Saadiyat Island'da düzenlenen açılış gecesinde Sibel Tüzün sahne aldı. 'İstanbul Night' temasıyla organize edilen geceye Abu Dabi Büyükelçisi Can Dizdar, Hamdi Akın, Aytekin Gültekin, Prof. Dr. Murat Tuzcu, Chirag Shah'ın yanı sıra Özge Ulusoy, Tuba Ünsal, Nefise Karatay, Jülide Ateş ve Tuvana Büyükçınar gibi isimler katıldı. Dünya çapında hızla büyüyen Rixos Hotels, Saadiyat Adası'nın el değmemiş beyaz kumları üzerinde misafirlerini Osmanlı saraylarından esinlenen zengin bir ortamda lüksün sınırlarını zorlamaya davet ediyor. Abu Dabi'nin tüm cazibe merkezlerine 30 dakikadan az mesafede yer alan Rixos Saadiyat Island, Louvre Abu Dabi Müzesi, Şeyh Zaid Camii, Ferrari World ve Abu Dabi Uluslararası Havalimanı'nı da bünyesinde barındıran şehrin en önemli noktalarına yakın bir konumda yer alıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.