Arzu Sabancı'dan ilham veren fikirler

Kadınların iş hayatındaki başarısını desteklemek içinAyşegül Tuncer tarafından kurulan bir platform olan Alaluxa'nın etkimliğine Arzu Sabancı konuşmacı olarak katıldı.

Arzu Sabancı'dan ilham veren fikirler

Soner Gömleksiz

Markalaşma yönünde ilerleyen kadın girişimcileri desteklemek için Ayşegül Tuncer tarafından kurulan platform Alaluxa, geçtiğimiz hafta 'A Day of Fashion by Alaluxa' adı altında bir etkinliğe imza attı. Raffles Istanbul'da gerçekleşen alışveriş etkinliğinde iş hayatının önde gelen kadın girişimcilerinden Arzu Sabancı, iş hayatında ilham verecek fikirlerden kadın girişimciliğine, modadan sosyal sorumluluk projelerine ve sanat koleksiyonuna kadar birçok konudan bahsetti. Sabancı, ayrıca kadın girişimcilere sosyal medyadaki başarısı, tekstille ilk tanışmasını da anlatarak Epos7'deki kültür sanat faaliyetlerine değindi. Sabancı, davetlilerin girişimcilik konusundaki sorularını da cevaplandırdı. A Day of Fashion by Alaluxa etkinliğine Revna Demirören, Berrin Zorlu, Işıl Reçber, Begüm Özer, Beyhan Bağış, Burcu Şendir, Gamze Cizreli gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.