Yılbaşı sofralarına yeni yorumlar

Tüm dünyada 188 yıllık tarihi ve çağdaş tasarımları ile en şık sofraların vazgeçilmezi olan ünlü Fransız markası yılbaşı konseptli bir davet düzenledi

Yılbaşı sofralarına yeni yorumlar

188 yıldır, sofralara şıklık katan ünlü dekorasyon markası Christofle, özel bir davetle zarif, modern ve kusursuz yeni yıl sofrası tasarımının altın önerilerini sundu. Christofle Marka Elçisi Sylvie Bessieres, davet için Paris'ten özel olarak gelerek, misafirlerle bir araya geldi. Christofle'ın güçlü mirasındaki zamansız tasarımların çağdaş sofralarla uyumunu ve yeni koleksiyonlarla mükemmel bir bütünü kusursuz kılan detayları davetlilerle paylaşan Bessieres, yeni yıl teması ve renkleriyle sofra kurmanın ayrıntılarını da davetlilere aktardı. Fransız devlet sofralarının resmi tedarikçisi Christofle'un güçlü mirasında yer alan, yüksek el işçiliğiyle, limited edition üretilen, geleneksel parçalar da davetlilerle paylaşıldı. Christofle davetine katılan isimler arasında Carole Hakko, Fery Elhadef, Romina Hakko Garih, Elif Gönlüm ve Eda Kosif gibi cemiyetin ünlü isimleri vardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.