Resim koleksiyonunu kitap haline getirdi

Dosso Dossi moda şovunun yaratıcısı Hikmet Eraslan, sahip olduğu İtalyan ressamlarının eserlerindne oluşan koleksiyonunu, 'Renkli Fikirler' adlıyla kitap haline getirdi

Resim koleksiyonunu kitap haline getirdi

Melih Türk

Dünyaca ünlü top modelleri podyuma çıkartarak Türkiye'nin en büyük moda şovuna imza atan Hikmet Eraslan, sahip olduğu İtalyan ressamların eserlerinden oluşan koleksiyonunu kitap haline getirdi.


Murat Eraslan

Eraslan'ın, sanata bakışını ve resim sanatının iş hayatına yansımalarını da kaleme aldığı 'Renkli Fikirler' isimli kitabı, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 'Renkli Fikirler'in tanıtımı Dosso Dossi Hotels Downtown'da gerçekleştirildi. 'İtalyan Sanatçılar İstanbul'da' isimli resim sergisi eşliğinde gerçekleştirilen etkinlik, iş ve sanat dünyasından pek çok ismin buluşmasına ev sahipliği yaptı.


Ahmet Güneştekin

Koleksiyonunda yer alan 120 eseri bir sanat kitabına taşıyan ve resim sanatının hayatına kattıklarını kaleme alan Eraslan, sanatseverlerin karşısına bir de sürpriz ile çıktı. İtalya'nın yaşayan önemli ressamlarından biri olan Antonio Sannino, Eraslan'ın yüzünü tuval olarak kullandı. 'Renkli Fikirler' isimli sanat kitabına yakışır bir şekilde yüzünü boyatan Eraslan, kitabına iddialı bir kapak hazırladı. 6 bölümden oluşan kitabın tüm geliri, yardıma muhtaç çocukların eğitiminde kullanılmak üzere Doğubeyazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışlanacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.