İkonik tasarımlarını sevenleriyle kutladılar

Ünlü bir moda markası, ikonikleşmiş tasarımlarını kutlamak için özel bir davet düzenledi. 'Iconics' adlı davete, markanın tutkunu olan ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi

İkonik tasarımlarını sevenleriyle kutladılar

Mehmet Üstündağ

Beraber yarattıkları moda bloğunun ardından 2012 yılında kendi markaları 'Mybestfriends'i kuran Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün, 6 yıllık süreçte ikonikleşen tasarımlarını kutlamak için özel bir davet düzenlediler. Davette, 2012'den bugüne tüm koleksiyonlarının ikonik tasarımlarının yanı sıra 2019 kış sezon koleksiyonu da tanıtıldı. Yeni koleksiyonun reklam yüzü güzel oyuncu Gökçe Bahadır da davette boy gösterdi. Raffles Hotel'de Garanti Bankası American Express'in katkılarıyla gerçekleşen 'Iconics' yılbaşı alışveriş etkinliğinde cemiyet hayatının stil sahibi isimleri bir araya geldi. Mybestfriends'in kurucu ortakları ve tasarımcıları Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün, yılbaşı etkinliğinde, konuklarına 80 parçalık bir koleksiyon sunmuş oldu. İlk defa bu davette tanıtılan yeni koleksiyon çok beğenildi. Konuklar, davet boyunca bol bol alışveriş yaptılar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.