Sanatçılardan kar küresi

Sanat ve tasarım dünyasından 7 ünlü isim, ünlü moda markasıyla işbirliği yaparak yılbaşı ruhunu yansıtan kar küreleri tasarladı

Sanatçılardan kar küresi

Melih Türk

Vakko; sanat ve tasarım dünyasının farklı disiplinlerinden gelen 7 ünlü ismin, yılbaşı neşesini ve coşkusunu yansıtan tasarımlarıyla Vakko vitrinlerinde sergilediği 'Vakko Snow Globes'u renkli bir davetle kutladı. İngiliz şapka tasarımcısı Stephen Jones, çağdaş sanatçı Kezban Arca Batıbeki, mimar ve tasarımcı Tayfun Mumcu, Dice Kayek moda tasarımcıları Ayşe ve Ece Ege, mimar, tasarımcı ve sanatçı Emir Uras, çağdaş sanatçı Blair Chivers ve video sanatçısı Sırma Doruk, kar küresi tasarlayan isimlerdi. Kar kürelerinin tanıtım davetine cemiyet hayatının ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun ev sahipliğinde, Zorlu Vakko'da gerçekleşen davette konuklar keyifli zaman geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.