İşbirliğine özel davet verdiler

Saffet Emre Tonguç ve Anatoli markasının kurucusu Beyhan Bağış, işbirliklerini görkemli bir davet ile duyurdu. Davete, cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı.

İşbirliğine özel davet verdiler

Melih Türk

Tarihçi, seyahat yazarı, profesyonel rehber ve konuşmacı Saffet Emre Tonguç ve Anatoli markasının kurucusu Beyhan Bağış, işbirliklerini Swissotel The Bosphorus'ta verdikleri bir davetle duyurdu. Otelin sevilen restoranı Gabbro'da yapılan davete, cemiyet hayatının tanınmış isimleri yoğun ilgi gösterdi. İşbirliği kapsamında Saffet Emre Tonguç, Anatoli için İstanbul'un en güzel aşk hikayelerini anlatan ve İstanbul'un ruhunu yansıtan fincanlar tasarladı. Aşk hikayaleri arasında, İstanbul Boğazı'nı süsleyen Kız Kulesi ile şehri gözleyen yakışıklı Galata Kulesi'nin aşkı gibi efsanevi öyküler var. Geçmişteki geleneklerin güzelliğini gelecek kuşaklara taşıyan Anatoli markasının sahibi Beyhan Bağış, bu toprakların paylaşma ve hediyeleşme kültürü ile bereketli ikramlarından ilham alarak, geçmişe ait üretim tekniği, gelenek, estetik anlayışı, zevk ve aromaların temelinde günümüze uyarlarmış el yapımı ürünleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Bu ruhla hareketle, Saffet Emre Tonguç ve Anatoli'nin tasarladığı fincanlar koleksiyonerlere sunulurken, elde edilecek gelir, vakıf ve derneklere fayda sağlayacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.