Yeni yıl partisinde buluştular

Dünya çapında inşaat projeleri yapan bir firma, yeni yıl davetinde iş ve sanat dünyasının ünlü iimlerini bir araya getirdi

Yeni yıl partisinde buluştular

Mehmet Üstündağ

Sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri yılbaşı partisinde bir araya geldi. Dünyanın en büyük 159. müteahhitlik şirketi ESTA Construction'ın Türkiye'de geliştireceği projelerinin markası olan Benesta'nın ev sahipliğinde düzenlenen gece, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın sunumuyla gerçekleşti. CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşen geceye, 500'ün üzerinde özel davetli katıldı. ESTA Construction Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demirbilek ve ESTA İnşaat Genel Müdürü Roksana Diker'in yanı sıra Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinin boy gösterdiği gecede, Rubato da canlı performansıyla katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Katılımcılar, aynı zamanda 'The Residence of Art' konseptiyle rezidans alanında dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan ve sanat dünyasını tek çatı altında buluşturacak Benesta Beyoğlu projesiyle ilgili yetkililerden detaylı bilgi aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.