İş birliğinden doğan tasarımlar

Ünlü bir markanın Saffet Emre Tonguç ile iş birliğinden doğan ve İstanbul'un ruhunu yansıtan fincanları ünlü isimlerin katıldığı bir davette görücüye çıktı

İş birliğinden doğan tasarımlar

Melih Türk

Sade ve iddialı çizgileriyle rakiplerinden farklılaşan, ürünleri usta dokunuşlarla geliştirilen Jumbo, Anatoli işbirliğine yeni bir halka daha ekledi. Jumbo, Anatoli işbirliği kapsamında Saffet Emre Tonguç'un tasarladığı kahve fincanları raflarda yerini aldı. Bu özel işbirliğini duyurmak üzere düzenlenen davete iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Porselen, cam ve çeliğe hayat veren ince işçilik ve 120'den fazla endüstriyel tasarımla 40 yılı aşkın süredir Türkiye ve dünya çapında sayısız ödül kazanan Jumbo, ürünleriyle stil sahibi sofralar sunuyor. Jumbo, özgün tarzı ve seçkin çizgileri ile yüzlerce sofra ürününü tüketicileriyle buluştururken yeni işbirlikleriyle de faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.