Çağdaş Eğitim Vakfı 10'ncu yılını kutladı

ÇEV Sanat Genç Yetenekler projesi, 10’uncu yılını önceki akşam iş, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda isimle Zorlu PSM’deki konserle kutladı.

Çağdaş Eğitim Vakfı 10'ncu yılını kutladı

Cihat Aşkın, Fazıl Say, Bülent Evcil ve İbrahim Yazıcı'nın aralarında bulunduğu Sanat Kurulu tarafından seçilen ve ÇEV Sanat tarafından eğitim desteği verilen Türkiye'nin en yetenekli gençleri, Zorlu PSM'de sanatseverlerle buluştu. ÇEV Sanat Başkanı Berrin Yoleri tarafından organize edilen konserin onur konuğu Nuri Bilge Ceylan oldu. Konserin başında genç yeteneklere Sanat Ödülleri verildi. Fazıl Say ödülünü verdikten sonra İzmir Suiti'nden bir bölüm seslendirerek genç yeteneklere destek oldu.

FİLM MÜZİKLERİNİ SESLENDİRDİLER
"Film Müzikleri" konseptiyle hazırlanan konserde, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Miray Daner, Pınar Deniz ve Kubilay Aka, 13 genç sanatçıyla aynı sahneyi paylaştı. "Desert Rose", "Karayip Korsanları" ve "Selvi Boylum Al Yazmalım"ın müziklerinin seslendirildiği konseri, Avrasya Filarmoni Orkestrası eşliğinde ünlü şef İbrahim Yazıcı yönetti.

Ahmet Yoleri - Berrin Yoleri - Buse Yoleri - Mert Yoleri



Demet Sabancı Çetindoğan


Dalia Garih

Bahar Şer - Feryal Gülman

Merih Turan - Meltem Demir

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.