Yeni kliniğe keyifli açılış

Plastik cerrahi, diş hekimliği, kalp ve damar cerrahisi ve saç ekimi gibi alanlarda uzman olan özel bir klinik, açılışını bir davetle geçekleştirdi

Yeni kliniğe keyifli açılış

Op. Dr. Barış Keklik, kurucu ortak olarak çalıştığı Acıbadem ve Nişantaşı'ndaki estetik kliniklerinin ardından kendi kliniği CliniCare Bosphorus'u açtı. Uzman doktorları bünyesinde bulunduran yeni CliniCare Bosphorus, Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Barış Keklik yönetiminde Akasya AVM'de tıp dünyasından ünlü doktorların ve cemiyet hayatından tanınmış konukların katılımıyla açıldı. Barış Keklik, davette konuklara teşekkür ettikten sonra, "Çözüm ortaklarımız ve güvendiğim meslektaşlarımla daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor ve sağlık turizminde kaliteli ve güvenilir hizmet veren kurum olarak Türkiye ve İstanbul ismini tüm dünyaya duyurmak, hasta memnuniyeti üzerine kurulu misyonumuz ile ülkemizi sağlık alanında en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.