Yeni mağazasını Bakü'de açtı

Ece Şirin'in yarattığı mücevher markası Bee Goddess'in yeni şubesi, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de açıldı. Nigar Abbasbeyli'nin sahibi olduğu mağazanın açılışı görkemli bir davetle yapıldı.

Yeni mağazasını Bakü'de açtı

Tasarımcı Ece Şirin'in yarattığı, dünyanın dört bir yanında en prestijli yerlerde satılan, 21. yüzyılın tılsım mücevher markası Bee Goddess'ın Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bir şubesi açıldı. Nigar Abbasbeyli'nin sahibi olduğu, şehrin en önemli caddesindeki Bee Goddess mağazasının açılışı, görkemli bir davetle gerçekleşti. Davet için Bakü'ye İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri Emek Külür, Pelin Akat ve Gülay Kamaz da gitti. Nigar Abbasbeyli'nin davetlisi olarak Azerbaycan'a giden ünlü isimler hem Ece Şirin'e açılışta eşlik ederek hayırlı olsun dedi hem de Bakü'nün turistik ve tarihi yerlerini gezme şansı yakaladı. Bakü'nün en değerli lokasyonu olan Aziz Aliyev Caddesi'nde yer alan Bee Goddess Bakü mağazasının açılışı büyük ilgi gördü. Açılış davetine, Azerbaycan iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerinin yanı sıra İstanbul cemiyet hayatından da birçok davetli katıldı. Bakü ile İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getiren açılış daveti şehirde büyük ses getirdi.
Bee Goddess'ın yaratıcısı ve tasarımcısı Ece Şirin, markasının Bakü'de bir şubesinin açılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bee Goddess'ın satış noktalarını çok özenle seçiyorum. Markam her yerde değil, hak ettiği yerlerde satılmalı. Bu açıdan baktığımda Bakü mağazamız beni çok mutlu etti. Çünkü ilk koleksiyonumdan beri en sadık müşterim olan Nigar Abbasbeyli, Bee Goddess'ı çok iyi temsil eden bir isim ve Bakü'nün en değerli caddesinde çok şık bir mağaza oluşturdu" dedi.

NİGAR ABBASBEYLİ, CEMİL DİNÇMEN, ECE ŞİRİN, AYNUR ALİYEVA

GÜLAY KAMAZ, EMEK KÜLÜR, PELİN AKAT

CARTIER, BVLGARI VE LOUIS VUITTON GİBİ DÜNYA MARKALARIYLA KOMŞU OLAN BEE GODDESS MAĞAZASI, 65 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE. MAĞAZANIN TÜMÜ, DUBAİ'DEN ÖZEL OLARAK SİPARİŞ VERİLEREK HAZIRLANAN DEKORASYON ÜRÜNLERİYLE DEKORE EDİLDİ. MAĞAZADA, YENİ KOLEKSİYONLARIN YANI SIRA BEE GODDESS'IN KLASİK OLMUŞ TASARIMLARI DA BULUNUYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.