İş kadınlarının Kuzey Kıbrıs buluşması

Türk iş kadınlarının Kuzey Kıbrıs'ta katıldıkları konferansta kadınlarla ilgili gündem maddeleri masaya yatırıldı.

İş kadınlarının Kuzey Kıbrıs buluşması

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) ve Doğu Akdeniz Politika Derneği tarafından düzenlenen Türkiye ve KKTC Yatırım ve İş Birliği Konferansı geçtiğimiz hafta Kuzey Kıbrıs'ta Merit Royal Premium Hotel Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Büyük ilgi gören konferansta kadınlarla ilgili gündem maddeleri masaya yatırıldı. TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut konferansta, "Kuzey Kıbrıs'a yapılacak yatırımlarda kadınlar olarak ayrımcılık istiyoruz. Bize güvenmenizi istiyoruz. Türkiye'nin önde gelen iş kadınlarıyla burada olmaktan mutluyuz" dedi. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da "Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yatırım ve işbirliği olanaklarını en iyi şekilde tespit edip, hayata geçireceğinizi ümit ediyorum" dedi. Önemli konuşmaların yapıldığı zirve katılımcılar onuruna verilen gala yemeği ile sona erdi.

AYŞE CEVAHİR ERSOY, NÜKET KÜÇÜKEL EZBERCI, HANDE TİBUK, ŞERİFE ERCANTÜRK, ZEHRA NEŞE KAVAK, DEMET SABANCI ÇETİNDOĞAN, MUSTAFA AKINCI, NİLÜFER BULUT, MERAL AKINCI, HANZADE ÖZBAŞ, HEDİYE GÜRAL GÜR

DARYAL BATIBAY, HANDE ÖZBAŞ, MERAL-MUSTAFA AKINCI, NİLÜFER BULUT

NİLÜFER BULUT, CEMAL ÖZYİĞİT

TUFAN ERHÜRMAN, DARYAL BATIBAY

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.