Sanatseverler buluştu

Sanat tutkunlarının buluşma noktası Ekavart Gallery’de geçtiğimiz hafta düzenlenen Sezin Aksoy’un kişisel sergisinin açılış davetine ünlü isimler katıldı

Sanatseverler buluştu

Soner Gömleksiz

EKAV / Eğitim Kültür ve Araştırma Vakfı, Sezin Aksoy'un son dönem ürettiği, karışık teknik resimler, yerleştirme ve performansına yer verdiği 'Transpersonal' başlıklı 4. kişisel sergisinin açılışına ev sahipliği yaptı.


Hıncal Uluç, İnci Aksoy

Ekavart Gallery'de gerçekleşen açılış davetine iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.


Tilda Tezman

Aksoy, ruhunu arayan insanın her canlı ile birliğini keşfederken bulunduğu alana kadar taştığını tuvallerinde mekan ve form algısını sorguluyor.


Sezin Aksoy

Aksoy, sergi alanındaki yerleştirmelerinden performans sanatına kadar renk ve semboller aracılığıyla trans halindeki ruhunu arayan insanın sürecini icra ederken, sergi alanına taşan bilinci izleyicinin algısı için deşifre ediyor.


Sernur Çiftçi

Günümüz insanının ruhunu araştırması incelenirken kullanılan ikonalardan, totemlerden, şamanik çalışmalara kadar araştıran Sezin Aksoy, sergi kapsamında yazdığı kitabına da yer vererek tuvallerin ardındaki hikayeyi paylaşıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.