Miami’deki proje için özel davet

Miami’deki yeni bir emlak projesi İstanbul’da bir davetle tanıtıldı.  Merve Gümüşyazıcı’nın ev sahipliği yaptığı tanıtım davetine, birçok tanınmış sıma da katıldı.

Miami’deki proje için özel davet

Amerika'nın en köklü emlak şirketi Keller Williams bünyesinde Merve Lux Living Team ekibiyle çalışan Merve Gümüşyazıcı, yatırım yapmak isteyen birçok insanı cezbeden Miami'deki yeni projelerden Miami Paramount World Center'ı ve şehrin sunduğu avantajları tanıttı.


Mergül İhtiyaroğlu

Florida'nın önemli kültür ve finans merkezlerinden olan Miami, son dönemlerde tüm dünya ülkelerinden yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi konumunda.


Nihan, Nilgün Dilek

Özellikle Türk yatırımcıların sayısı da hızla arttı. 16 yıldır Miami'de yaşayan Merve Gümüşyazıcı kısa bir süre için İstanbul'a geldi ve Amerika'da yatırım yapmak isteyen Türk misafirlerine Raffles Hotel'de İnci Koparan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen projesinin tanıtım lansmanını yaptı. Lansmana cemiyetin ünlü isimlerinden Amerika'ya yatırım yapmak isteyen birçok isim katıldı.


Belkıs Aksoy

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.