Genç sanatçılara desteğe devam

Genç sanatçıları desteklemek için düzenlenen ‘EKAV-Artist New Generation 5’ sergisi, geçen hafta açıldı. Sergi açılışı, sanatsever ünlü isimleri bir araya getirdi

Genç sanatçılara desteğe devam

EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı, kuruluşunun 27. yılında, üniversitelerin güzel sanatlar bölümlerinde okuyan ve farklı disiplinlerde başarı gösteren öğrencilere karşılıksız burslar vererek Türkiye'deki sanat eğitimine destek olmaya devam ediyor.


Ilgın Akın, İnci Aksoy

'EKAV-Artist New Generation 5' sergisi geçtiğimiz hafta düzenlenen davet ile sanatseverlerle buluştu. Her biri alanında geleceğin önemli birer sanatçısı olma yolunda ilerleyen 27 yeni nesil sanatçının yapıtlarından oluşan serginin küratörlüğünü bu yıl Ilgın Akın üstlendi.


Ayşegül Dinçkök

Vakfın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlemiş olduğu birçok serginin ve etkinliğin yanı sıra, farklı disiplinler üzerine yoğunlaşan genç sanatçıların yer aldığı 'EKAV-Artist New Generation 5' sergisi, Ekavart Gallery'de 29 Haziran tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.


Ebru Sanver


Zerrin Bilimer

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.