Türkiye ziyaretine yoğun katılım

Mauritius Turizm Bakanı Mr. Anıl Gayan’ın Çırağan Palace Kempinski’de verdiği özel davet ile dünyanın en iyi balayı adası seçilen Mauritius, Türk kamuoyuna tanıtıldı.

Türkiye ziyaretine yoğun katılım

Unesco Dünya Miras Listesi'nde yer alan Hint okyanusunun egzotik adası Mauritius'un Turizm Bakanı Mr. Anıl Gayan ve heyeti, dünya turizminin gözdesi haline gelen Mauritius Adası'nı tanıtmak ve turizm alanında işbirliğini artırmak amacıyla Türkiye'ye geldi. Turizm sektörü temsilcileri, iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri ve Türk medyasından davetlilerle bir araya geldi.

Zehra Öney, Elif Kart, Monik İpekel, Necip Fuat Ersoy, Reyhan İpekel, Gülay Kamaz

Gülay Kamaz, Monik İpekel, Reyhan İpekel, Siren Ertan Kayalar, Demet-Tuna Ozener, Renee Saban, Ece Kıral, Zehra-Barış Öney, Sedefhan Oğuz, Saffet Emre Tonguç gibi cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı gece, turizm ve medya dünyasından da yoğun ilgi gördü.

Mauritius Tanıtım Gecesi'nde berrak, turkuaz rengi suları, bembeyaz kumları, yemyeşil dağları ve tropikal iklimiyle Dünyanın en iyi balayı adası seçilen Mauritius'un turistik ve doğal güzellikleri tanıtıldı.

İnventum Global Yönetici Ortağı Asil Akar, Mr. Anıl Gayan, IMWF Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.