Cildinizi yenilemenin tam zamanı!

Cildinizin doğal savunmasını ve cildinizin kendi kendini yenileyebilme yeteneğini arttırmaya ne dersiniz?

Cildinizi yenilemenin tam zamanı!

Cilt vücudun en büyük organı olup sağlıklı ve iyi görünmek için hayati bir önem taşımaktadır. Cilt korumasız kaldığında kendi kendini çevreye karşı koruyamamakta, nemi muhafaza edememekte ve neticede cildin kendi kendisini onarabilme ve yenileyebilme yeteneği azalmaktadır. Cilt kurulaşabilmekte, pürüzlü bir hale gelebilmekte ve hatta hızlanmış yaşlanma belirtileri gösterebilmektedir. Bu bağlamda Superstart Cilt Yenileme Ürünü özel bir probiyotik kompleksiyle, deniz fenneliyle (rezene otuyla-köpek papatyasıyla) ve keten tohumu ekstresiyle tasarlanmış olup, sağlıklı bir görünüm kazandırmak amacıyla cildin doğal bariyerinin iyileştirilmesi sağlanmaktadır.

Güzelliğe karşı olan holistik yaklaşımıyla bilinen Elizabeth Arden, Arden aktif cilt bakımı şeklinde olmak üzere yeni bir cilt bakımı felsefesini benimsemiş olup, bu felsefe doğrultusunda cildin genel görünümünü aktif bir şekilde iyileştirmek ve optimum kılmak amacıyla ileri düzeyde cilt bakım ürünlerini piyasaya sundu.

Superstart yeni bir cilt bakımı alanındaki güzellik kategorisinde ortaya çıkan bir ürün niteliğinde olup müşteriye cildin yüzey tabakası olan stratum korneumun sağlıklı görünmesini sağlayan bir cilt bakımı rejimi sunmakta. Bir serumdan veya nemlendiriciden önce kullanılan Superstart Cilt Yenileme Ürünü son derece hafif bir ağırlıkta olup, hızlı bir şekilde emilen bir formüldür. Bu ürünün klinik olarak daha parlak ve daha düzgün bir cilt görünümü sağlayacak şekilde cildin yüzey tabakasının sağlıklı olarak görünmesini sağladığı kanıtlanmıştır.

Temel Faydaları

Dünyanın önde gelen biyoteknoloji şirketlerinden biri olan Signum Dermalogix ile işbirliği halinde geliştirilen Superstart Cilt Yenileme ürünü, cildin yüzey tabakasının sağlıklı bir şekilde görünmesini sağlamaktadır.

Cilt Bakım Rejiminizin Genel Etkinliğini Artırın

Superstart Cilt Yenileme ürünü evrensel bir güzellik inovasyonu olup her cilt tipindeki kadına ve bütün tedavi rejimlerine yönelik olarak tasarlandı. Cilt yüzey tabakasını optimum kılmak suretiyle cildin rejimdeki bütün ürünlere daha fazla cevap vermesini sağlamakta ve böylece uygulanan her bir tedavi ile daha güçlü sonuçlar elde edilmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.